Hypnose Horsens

Hypnose-Horsens

Hypnose Horsens

Er Hypnose noget for dig?

Kender du det når livet ikke helt er som du ønsker det?

Måske

 • føler du ikke du er god nok
 • behandler du ikke dig selv godt
 • hænger du fast i fortiden
 • syntes du livet er hårdt og uretfærdigt
 • har du været meget igennem i dit liv (herunder fysisk og psykisk misbrug)
 • reagerer du voldsomt på bestemte ting eller bestemte følelser
 • tænker du på alle andre end dig selv
 • bekymrer du over hvad andre mener om dig
 • holder du folk på afstand
 • siger du tit ”sådan er det”
 • har du en fornemmelse af noget blokkerer dig fra at være glad og lykkelig
 • ved du noget med din fornuft, men du føler noget helt andet
 • Ved du bare inderst inde at der må være mere
 • og meget meget mere

Du har måske endda prøvet en masse ting og læst en masse bøger og genkendt dig selv, men kort efter oplever du at det ikke rigtig skabte en ændring. Så læs videre herunder om hypnose Horsens eller kontakt mig her

Hvorfor underbevidstheden er så vigtig?

Når vi læser en bog, snakker med nogen eller sætter os ned og analyserer, sker dette i bevidstheden. Bevidstheden udgør 5% og underbevidstheden de sidste 95%. 

Det drilske her er, at de lærer på to vidt forskellige måder. Bevidstheden lærer kreativt og kan resonere og forstå kreativt. Underbevidstheden lærer derimod kun via hypnose eller gentagelser. 

Underbevidstheden er den der sørger for at vi, efter mange gentagelser, ikke bevidst skal tænke over alle detaljer når vi for eksempel kører bil, fordi det er blevet automatiseret. Det er blevet et program der kører, godt eller skidt. Det sidder på rygraden. Sådan er det også med vores følelser, reaktioner, overbevisninger og måden vi agerer på. Så underbevidstheden lagrer data og traumatisk data skaber ubalance i krop, sind og sjæl og dræner vores energi.

Så vil vi ind og ændre uhensigtsmæssig programmering, må vi lære at tale underbevidsthedens sprog, vi går jo heller ikke hen og råber af computeren og regner med at den reagerer?

Fordele ved Hypnose Horsens

Der er teknikker som kan hjælpe os langsomt med at om programmere, men det er hårdt bevidstheds arbejde og det kræver mængder af tålmodighed og tid og har sine begrænsninger. Jeg kender ingen hurtigere eller mere effektiv måde at nå underbevidstheden på end hypnose.

Hvor kommer de her automatiske programmeringer fra?

Op til 7 års alderen er hjernen i Theta tilstand, denne tilstand kender vi, det er den dybe afslapning lige før vi falder i søvn. Når vi er i denne tilstand er der direkte adgang til vores underbevidsthed, så når vi er børn og specielt op til 7 års alderen lagrer oplevelser og traumer sig nemt som følelser, overbevisninger, mønstre og overlevelses mekanismer.

Da hjernen ikke er færdig udviklet, kan vi ikke resonere på samme måde når vi er små som vi gør det når vi bliver ældre. Fx ville vi som voksne kunne resonere at ”mor er sur fordi hun er træt, det har ikke noget med mig at gøre”, ”Jeg må ikke få den her, fordi vi ikke har penge til den” eller ”Jeg er faldet og har slået mig og der er ikke nogen, de kommer nok om lidt”. Som barn er der derimod risiko for, at disse i stedet lagrer sig som ”jeg er ikke noget værd”, ”jeg kan ikke gøre noget rigtigt”, ”jeg fortjener ingenting” eller ”jeg er helt alene og forladt”.

Programmering på godt og ondt

Senere i livet, når de her programmer, gode som dårlige, styrer kan det have kæmpe stor indflydelse på hvordan vi lever vores liv, hvordan vi agerer, reagerer og hvilke overbevisninger vi har om os selv, livet og andre.

Når vi fx som børn tilegner os en bestemt adfærd, gør os “usynlige”, ikke siger fra osv, er det en konstruktiv tilpasning for at overleve i det vi er i, men når disse mekanismer, mønstre og reaktioner fortsætter op i voksen livet og ikke længere er konstruktive og nyttige bliver de til symptomer og somme tider decideret destruktive.

Selvom vi nu har en veludviklet hjerne der godt kan se tilbage og resonere, så ændrer det ikke vores programmering, da det at resonere finder sted i bevidstheden og programmeringen er i underbevidstheden.

Her føler vi tit en dualitet, fx ”jeg føler bare ikke jeg er godt nok…..-men altså jeg ved jo godt jeg er god nok, men?” eller ”jeg ved godt edderkopper ikke er farlige, men jeg er bare voldsomt bange for dem, det giver ikke mening”.

Der kommer en ubalance og en modstrid mellem det vi føler og det vi ved med fornuften og bevidstheden.

Kært barn har mange navne

Dette kaldes også cellulær hukommelse. Disse traumer og oplevelser gemmer sig i vores celler og forstyrrer dermed kroppens og psykens funktion.

Fx hvis man som lille har en træls oplevelse hos tandlægen. Det behøver ikke have noget som helst med tandlægen at gøre, men et traume hos tandlægen udløser, at vi gemmer en lille kode i vores celler der rummer de sanse indtryk vi registrerede i situationen. Her kunne det fx være, vi så hvide kitler, vi mærkede en nål, vi hørte boret, der var en bestemt lugt, vi følte på en bestemt måde, og vi mærkede noget bestemt.

Denne kode gemmer kroppen som en alarmklokke for, at kunne genkende og beskytte os mod et lignende traume. Hele koden eller dele af koden kan så trigges via de her lagrede følelser og indtryk og give sig til udtryk i vores reaktioner, måden vi agerer på osv.

Hvad er hypnose Horsens?

Hos hypnose Horsens arbejder jeg med hedder Cellular Release Therapy®. Det er en terapi form fra USA, som netop arbejder ud fra denne viden.

En af forcerne ved denne måde at arbejde med hypnose på er, at vi går direkte i programmeringerne. Så der er ikke en masse analyse og vi skal ikke ind og genopleve alle traumerne eller nødvendigvis forstå dem. Vi behøver faktisk ikke engang huske eller vide hvad der er sket.

Hvis du ikke har en programmering og overbevisning der siger, du er en giraf, så opfører du dig heller ikke længere som en giraf. Hvis du ikke længere har en programmering og overbevisning om, at du ikke er noget værd, vil du heller ikke længere behandle dig eller tillade andre at behandle dig, som om du ikke er noget værd.

Book til hypnose Horsens eller kontakt mig og hør mere om hypnose Horsens her

Grønfeldt Akupunktur v. Anne-Sophie Grønfeldt | Fredericiagade 41 | 8700 Horsens | 40 73 74 40 | kontakt@g-akupunktur.dk | cvr. 33407890