Gæstebog

Del din oplevelse med andre, som det måtte gavne

Her har du mulighed for at skrive i min gæstebog. Det er en stor hjælp for andre at kunne se og spejle sig i din historie og oplevelse hos mig, så de kan beslutte om det er mig, de skal vælge som behandler.

Det vil derfor glæde mig, hvis du har lyst til at dele din behandlingsoplevelse herunder.

Med venlig hilsen

Anne-Sophie Grønfeldt

Hej – her kan du skrive i min gæstebog

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
11 indlæg.
Carla fra Horsens skrev den 22. december 2023
Anne-Sophie har de seneste måneder fyldt meget i mit hoved – specifikt på hvor taknemmelig jeg er over den hjælp og ro hun gav! Har gået hos hende i en periode, op til jeg kunne få en tid på sygehuset. Jeg måtte før bruge smertedækkende medicin og midler som panodil, ipren, oxycodons, en operation og morfin. Intet virkede – men når jeg kom ind hos Anne-Sophie, vidste jeg mine smerter ville forsvinde et stykke tid. Selv da sundhedssystemet ikke troede på mig, eller kunne finde noget var Anne-Sophie trofast ved ens side! Hun lyttede, gav ro, troede på mig og var både en hjælper for mit mentale samt fysiske helbred. At vide man bliver taget 110% seriøs, dét sekund man går ind af døren her, er ikke en ro man finder mange steder! Det viser sig, at min spiral havde gnavet sig ind i væggen på min livmoder, og jeg havde været i veer gennem 1 måneds tid. Spiralen sad for dybt fast, til min krop selv kunne udskille den. Derfor kunne jeg ikke arbejde, gå, tale, få vejret eller blive smertedækket overhovedet, i lange perioder. Dette var overset af diverse læger, før en tid på skejby, hvor de med det rette udstyr kunne se problemet, og jeg endelig kunne få spiralen fjernet. Udover denne vilde vilde episode, så lider jeg af de kroniske sygdomme IBS og Endometriose. Smerter. Selvom de var u-relateret til spiralens smerter, kunne hun også fjerne dem for mig, og derved give min krop en ro, jeg ik husker, hvornår jeg sidst har haft. :,) Så taknemmelig for Anne-Sophies person, hendes hjælpsomhed og aura! Jeg troede ikke på, at andet end smertedækkende midler som morfin og oxycodons kunne hjælpe, fordi det var mit indtryk fra de mange, mange læger og gynækologer, jeg havde set. Dog formodede hun at kunne give mig ro, i flere dage af gangen! Det er så vildt, ift. jeg minimum 3 gange om dagen og natten havde disse forfærdelige smerteture. Helt igennem et menneske man følte sig tryg, værdsat, lyttet på, troet på og i ro hos!🌷 Safe to say, jeg tror på akupunktur nu – selvom jeg var lettere skeptisk inden! Tak tak tak, 1000 tak for hjælpen!
Ann Dahl Feld fra Horsens skrev den 27. november 2023
Hej Anne – Sophie 😊 I dag mandag har jeg været til min allerførste behandling. Waoooo for en dejlig oplevelse. Super prof., indsigtsfuld, omsorgsfuld og hamrende dygtig. Du får mine varmeste anbefalinger. Glæder mig til vi ses på fredag. Knus og tak for dig 🤗😊👍
Pernille Nielsen fra Horsens skrev den 28. december 2022
Jeg har gået ved Anne-Sophie under en stress sygemelding i 2021-2022. Hun får min varmeste anbefaling! Jeg har fået hjælp igennem mit sygdomsforløb fra min læge, arbejdspsykolog og det kommunale tilbud, som alle var gode, men det var Anne-Sophies behandlinger og samtaler som hjælp mig ud på den anden side af mit sygdomsforløb. Hun har stor faglig viden og er en meget kompetent behandler, som møder en med 100 % nærvær og ro. Hun er super professionel og ser hele dig som træder ind af døren. Jeg er så taknemmelig for hendes hjælp. Her på årets sidste dage i 2022 ser jeg tilbage og jeg kan bare konstatere at Anne-Sophie har en kæmpe betydning for der hvor jeg er i dag! Tilbage på arbejdsmarkedet som sygeplejerske og samtidig på vej til selv at blive en akupunktør. Alle skulle have mulighed for at blive behandlet af Anne-Sophie, de vil ikke fortryde!
Alice Brigsted fra Horsens skrev den 30. januar 2022
Jeg har det seneste ca. 1 1/2 år on/off brugt A-S som min primære behandler, grundet fysiske og psykiske belastninger. Hun har med "sikker hånd" kureret store smerter i min fod grundet hælspore-lignende symptomer, samt anvist øvelser til at undgå lignende fremover. Ubalancer i kroppen er også behandlet med rigtig gode resultater ligesom dybdegående samtaler med forskellige problemstillinger er håndteret på rolig, engageret og gennemført vis og har FULD tillid til hendes favnende væsen samt store ønske om at hjælpe alle sine klienter på bedste vis. Jeg er meget taknemmelig for dette samarbejde, og kan kun give Anne-Sophie mine allerbedste anbefalinger.
Lillian Kühl fra Horsens skrev den 15. december 2021
Anne-Sophie klarede at opnå noget hos mig med akupunktur som jeg troede kom til at være helt umuligt. Hun er et fantastisk behageligt menneske som virkelig kan det hun holder på med. Er så taknemlig for at jeg fandt dig som behandler😊🙏🏻
Carsten skou fra Kjellerup skrev den 12. november 2020
Normalt. Vil jeg ikke være den som går til akupunktør… Jeg blev af venner anbefalet at prøve Anne Sophie. Da jeg havde store smærter i min iskasnærve. Jeg må indrømme hun har gjort et fantastisk arbejde… Kunne ikke løfte benet mere end 5 cm. Jeg havde også svært ved at gå bare 50 m…. Da, jeg, startede behandlingen havde jeg, som, sagt ikke store forhåbninger.. Men alt tvivl gjort til skamme… Har, haft nu 4 behandlinger og fra, den første behandling kunne jeg mærke forandring… Nå næsten over og kan alt normalt… Anne Sophie er utrolig dygtig og meget professionel.. Ro og tid til en god forklaring… Kan varmt anbefale… Vh Carsten
R.. Larsen fra Horsens skrev den 4. november 2019
Hej. Jeg kom til behandling efter kommunal genoptræning som ikke længere hjælp mig. Jeg har været gennem flere kræft behandlinger og efterfølgende blodpropper. Anne-Sophie fik igen sat skub i helingen af kroppen, mere energi og mere førlighed i arm og hånd efter blodprop. Jeg kan varmt anbefale at prøve behandling af Anne-Sophie. Tak.
Mikala fra Gedved skrev den 24. oktober 2019
Min dreng på 8 havde i en lang periode døjet med mavesmerter, som ofte resulterede i sygedage. Efter ca. 5 behandlinger med magnetiske akupunktur-kugler, forsvandt mavesmerterne og han har i dag en normal fordøjelse. Anne-Sophie var meget respektfuld og mild i sin tilgang til vores søn. Så tak for god behandling!
Gert Rune fra Horsens skrev den 24. oktober 2019
Tak for super god behandling, Anne-Sophie. Uden akupunktur ville jeg ikke have fået min førlighed tilbage. Tusind tak! Anne-Sophie er en empatisk, imødekommende og professionel behandler. Jeg kan på det varmeste anbefale Anne-Sophie kh Gert
Heidi Jensen fra Horsens skrev den 21. maj 2019
Jeg har fået akupunktur som smertelindring ved seneskedehindebetændelse. Næste gang venter jeg ikke lige så længe med at bestille tid, for det har hjulpet mig.
Bente Mortensen skrev den 17. maj 2019
Kom med mange problemer til Grønfeldt Akupunktur. Haft ondt i højre hofte i rigtig mange år og ondt i nakke og skulder som endte med en frossen skulder. Min højre skulder kunne slet ikke bevæges og armen hang bare slap ned og det gjorde vanvittig ondt. Akupunktur hjalp efter 2 behandlinger og jeg kunde bruge armen igen og var på arbejde efter 14 dage. Hofte og balle er nu smertefri da der blev opdaget en forskel på ben længden og det blev afhjulpet. Muskler i hele kroppen har været meget spændte pga. smerter det er afhjulpet og jeg er nu medicin fri. Har også fået hjælp til hedeture så de er næsten væk. Anbefaler Grønfeldt Akupunktur på det højeste.

Grønfeldt Akupunktur v. Anne-Sophie Grønfeldt | Fredericiagade 41 | 8700 Horsens | 40 73 74 40 | kontakt@g-akupunktur.dk | cvr. 33407890